Луната е в знак Овен до 03:20ч на 30 април В дните на Овена

...
Луната е в знак Овен до 03:20ч на 30 април
В дните на Овена
Коментари Харесай

Денят е изпълнен със светла и хармонична енергия

Луната е в знак Овен до 03:20ч на 30 април

В дните на Овена се усеща прочувствено напрежение, дейностите са импулсивни, елементарно поражда конфликтност. Старайте се да контролирате страстите и да не изяснявате връзките. Компромиси мъчно се реализират. Действията стават по-резки. Липсва самообладание. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени.

Старайте се да не се претоварвате физически повече от нужното. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Може да се появи главоболие. Не се предлагат хирургически намеси в региона на главата, мозъка, очите, зъбите.

Лунен календар: 28 лунен ден от 05:55на 29 април до 06:16ч на 30 април

Като лунен ден, това един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - въплъщение на духовното израстване на индивида. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде сполучливо. Това е доста съразмерен и добър интервал, зареден с позитивна сила, носи нов прилив на сили. 

Нито хубавите, нито неприятните събития са инцидентни. Това е резултатът действията ни от последният лунен месец. Ако всичко сте правили вярно, в този момент ще получите премия. Всеки получава това, което е заслужил, всички положителни каузи се възстановяват многократно. Постарайте се вярно да приемете това, което ви се случва - и хубавото, и неприятното. 

Добре е да се натоварват мускулите, потребна е всяка физическа работа. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, скептицизмът сковава волята, води до застой и блокажи в енергийното тяло. Не би трябвало да се отдавате на напразни фантазии и да пребивавате в сънливо положение.

Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите. Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Енергиен център са очите. По-малко стойте на компютъра, пред тв приемника или с книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте мозъка, очите, следете за покачване на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отхвърля сила от висшите сили. 

Общуването ще ви донесе изгода и ще повдигне настроението ви. Не злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околният свят. Не би трябвало да правите разрушителни дейности - да не се къса, чупи, убива нищо. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не би трябвало да се убиват даже инсекти. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване, да вземем за пример да посадите цветя. 

Сексът би трябвало да е с мярка и да не е механично осъществяване, а да се основава на усеща. На прелюдията през днешния ден би трябвало да отделите повече внимание, в сравнение с самия акт. Не се предлага да експериментирате с нови пози и нови места за обич, както и всяка неучтивост и равнодушие. В този ден не се приветстват приключенията за една нощ. 

Подстригване - Не е уместно. Това може да снижи вашата интензивност. Подстрижкатаможе да има отрицателни последици за вас, да засегне най-слабите места от вашето здраве. Добре е единствено да разчешете косите си и да ги оставите по този начин както са. Това им дава опция умерено да одобряват силите на Природата.

Слънчев календар – 10 слънчев ден – Днес човек може да си сътрудничи с Бога. Още като станете сутринта от сън, вкарайте в мозъка си положителна мисъл и се настройте позитивно за новия ден. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли, да се изследват най-фините ъгли на душeвността, за среща с вътрешното ни „ аз ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР